»02/2013


Nyári buli érdekes sztorikkal


A szebbik nem képviselői

Megtartottuk a júniusi bulit is, amely több meglepetést és érdekes sztorit is hozott. Tapasztaltuk már, hogy a nyáron rendezett összejöveteleken a buli iránti érdeklődést többek között a hőség és a szabadság megtizedeli. Ennek ellenére az étterem tele volt a vendégekkel. Megható volt látni a torták átvételekor az örömkönnyet és a mosolyt a szülinaposok: Hoffmann Éva, Juhászné Marika és Szabovik Adrienn arcán.

Meglepi volt a köbön, amikor a vendégek között olyan fiatalokkal is találkoztunk, akik őszintén elmesélték, hogy már egy halom magyar vonatkozású rendezvényen voltak, de itt érezték eddig a legjobban magukat. Név szerint: Somogyi Mariann, Somosi Nóra, Barkoczi Andi és Horváth Niki. Valamikor hajnalban tudtuk meg, hogy még az ausztriai Linzből is jöttek fiatalok a Magyar Buli München mostani rendezvényére.

Valaki megszökött a kórházból

Az ízletes és egészen kiváló ételek elkészítésének érdeme természetesen a Horváth Robi szakácsunknak köszönhető, aki nélkül ezek a bulik el sem kezdődnének. Engel Gyuri főszervező szerint a jó hangulathoz állítólag négy dolog kell: a jóízű ételek, italok, a jó zene, és a fantasztikus táncoslábú közönség. Ma este minden együtt volt ahhoz, hogy július 20-án folytassuk.

Jó zenére jó a tánc

A legnagyobb meglepetést a „kalapos”, gitáros Lajos szolgáltatta, akinek a karján, lábán lehetett látni az infúzió és kórházi kellékeket, hiszen napokkal ezelőtt szívinfarktussal szállították kórházba, és az intenzív osztályról szó szerint elszökött, hogy a halála előtt még egy utolsó „bánó bulin” részt vegyen, és a kedvenc dalát elénekelhesse... Ilyenkor szokták olyan magyarosan mondani, hogy: ez aztán a nem semmi!!!

Tényleg, ez nem volt semmi!

Kép-Galéria


Ezeket a képeket ITT letöltheti.

Videó


Bánó József
Fotók: ungarnpanorama
Videó: Laszlo C. Bacs, Video-Journalist

Anyák napi Ünnepség a Magyar Házban

2013. ájus 25-én, a Magyar Buli München rendezésében


Anyák napja ünneplése

A májusi anyák napi rendezvényen egy kis meglepetéssel nem csak az édesanyákat köszöntöttük, hanem a születésnapjukat tartó vendégeinket is. Név szerint azt a Kiss Évát, Pankrát Mónikát, akik nélkül eddig még buli nem volt megtartva. Valamint a születésnapját mindenki elől eltitkoló Engel Gyuri barátomat is, aki amikor megköszöntöttük, annyira meglepődött, hogy a csodálkozástól percekig csak hebegett-habogott. Kár, hogy ezt az aranyos jelenetet nem örökítettük meg. Mintha szilveszter lett volna, volt pezsgő durrantgatás bőven.

Az üdvözlő italok elfogyasztása után mindenkinek nagyon jólesett a zseniálisan elkészített vacsora, valamint a különböző édességek választéka. Örök hála Horváth Robi sztárszakács barátomnak is. A hajnalig tartó zene pedig csak fokozta a jókedvet. Amire eddig még nem volt példa, az étterem vezetője is csak hozsannázott a mai rendezvényünk hangulatát dicsérve. Természetesen nem lehet a publikumot sem kihagyni a dicséretekből, hiszen nélkületek mi hiába rendeznénk jobbnál jobb és szórakoztatóbb estéket, ha a ti fantasztikusan aranyos részvételetekkel nem járulnátok hozzá az est jó hangulatához.

 Fantasztikus hangulat

Egészen egyszerűen köszönet MINDENKINEK, természetesen az  új arcoknak is, akik most megismerhették a Magyar Buli München, a Magyar Ház színvonalas rendezvényét. Aki jól érezte magát, jöjjön el, és hozzon magával még több vendéget a következő bulira is, amely  2013. június 22.-én lesz.


Kép-galéria
Ezeket és még sok képet
letölthet ITT.Bánó József
Képek: ungarnpanorama

Tavaszköszöntő buli

2013. április 20-án


Feier der Geburtstage

Az eddigi megrendezett bulik közül minden szempontból a legjobb volt a Tavaszköszöntő buli, hiszen magas rangú vendégek, mint pl. FRANZ GEISL ÚR, a müncheni Berg am Laim kerületi CSU elnök igazgatója, valamint JUHÁSZ IMRE ÚR, a magyarországi Nemzetgazdasági Minisztérium vezető főtanácsosa megtiszteltek a látogatásukkal. Ezen a napon 8 vendég ünnepelte a születésnapját, akiknek tortával és meglepetés műsorral kedveskedtek a szervezők.

Minden adott volt, hogy ez az este a legek jelzőt is elnyerje, hiszen egyszerre ennyien még nem ünnepelték a szülinapjukat, a VIP vendégek megjelenése csak fokozta ezt az ünnepet. A csúcspont pedig a táncospár meglepetésszerű ünnepi tánca volt. Ifj. Bódi Józsi és táncpartnere Svetlana Melnichuk a parketten fantasztikusat alkotott.

 Das Tanzpaar

Hajnalig tartó eszem – iszom táncolok hangulat a vendégek szerint hasonlított egy lakodalomra. A szervezőknek, rendezőknek pedig nagyon jó érzés volt ezeket a dicsérő jelzőket hallgatni. Robi virtuális szakácstudása, a korsó sörök elfogyasztása, valamint a jobbnál jobb zenék prezentálása ma este egyszerűen szuper volt.

A következő rendezvény 2013. május 25-én lesz.


Kép-galéria
Ezeket is, és még sok képet ITT letölthet.

1. Videó
bánójózsi
Képek: ungarnpanorama
Videók: Laszlo C. Bacs, Video-Journalist